Gepubliceerd: 26-01-2019 13:00 | Gepubliceerd door: RJHosting.nl

Eindelijk! Een nieuwe website

Eindelijk. Ik denk dat we dat wel mogen zeggen. Na 5 jaar te draaien op onze oude website is het eindelijk zo ver, een nieuwe website.

U ziet onze nieuwe website, wanneer u dit blog leest bent u op deze nieuwe website. Het heeft langer geduurd dan we wilden omdat we de prioriteiten bij andere zaken hadden, maar we konden er niet meer om heen.

Met de lancering van de nieuwe website vieren we gelijk het 5 jarig bestaan van RJHosting, het toevoegen van nieuwe producten waarmee wij denken dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn!
U kunt van onze kant verwachten dat we nu niet stil blijven zitten, ook niet in 2019. In het nieuwe jaar zullen er nog een aantal veranderingen plaatsvinden waardoor onze dienstverlening beter wordt. Tenminste, dat vinden wij!

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van de nieuwe website of andere zaken? Aarzel dan niet en neem contact op met ons!

Spam spam spam!

25-02-2019 20:47

Spam, ruim 40 jaar na de eerste spam e-mail ooit (3 mei 1978) bestaat het vandaag de dag nog steeds. Iedereen heeft er w...

Lees meer...

HTTP/2, dit is waarom wij het activeren

26-01-2019 15:09

Browsers gebruiken HTTP(S) als protocol om websites te tonen aan bezoekers. Standaard is HTTP 1.1 de standaard, deze doet ...

Lees meer...